Barion Pixel

Az oldal kényelmesebbé tétele és a felhasználói élmény növelése érdekében weboldalunk statisztikai célból adatokat (sütik) tárol készülékeden és a webszervereken. Ha ehhez hozzájárulsz, kérjük kattints az Elfogadom gombra.

Itt jársz: > Kezdőlap >

WIHA speedE PocketDrive

WIHA speedE® PocketDrive - Az Új elektromos csavarhúzó

Elektromos csavarhúzó minden feladathoz.

A Wiha speedE® PocketDrive elektromos csavarhúzója sokoldalú eszköz kisebb vagy nagyobb teljesítményt igénylő feladatokhoz, legyen szó az építkezésen szükséges rögzítési munkákról, kábelcsatorna szerelésről, ipari szerelési munkákról vagy facsavarkötésekről, pl. bútorok összeszerelésekor. A speedE® PocketDrive elektromos meghajtásának köszönhetően a csavarozás gyorsan, az izmokat és ízületeket kímélve végezhető el. Egyszerűen, gombnyomással működtethető, és a becsavarás mellett a csavarok kihajtása is lehetséges.

WIHA PocketMax

Maximális erő. Maximális fényerő. Maximális WIHA.

Érzékenyebb alkatrészek és csavarkötések esetén az elektromos csavarhúzó nyomatéka 1,0 Nm-re korlátozható egyetlen gombnyomással, hogy megóvja az anyagot a csavar túlhúzása általi sérülésektől. A szoros elektromos csavarkötésekhez a speedE® PocketDrive akár 5,0 Nm-t is lead a második erőfokozatban. Továbbá a speedE® PocketDrive az automatikus motorvédelemmel ellátott csavarhúzókonstrukciónak köszönhetően teljes értékű csavarhúzóként is használható erős csavarkötésekhez (max. 12 Nm-ig).

WIHA PocketMax

Alkalmazások, ameddig a szem ellát...

A WIHA speedE® PocketDrive ideális különféle nagy teljesítményt igénylő vagy aprólékos csavarozási munkákhoz, például a nyersépítésben előforduló rögzítési munkákhoz, ipari karbantartási és összeszerelési munkákhoz, motoros készülékek, háztartási készülékek és háztartási cikkek karbantartásához és javításához, ablak- és ajtószereléshez, fűtés-, légkondicionáló- és vízvezeték-szereléshez, és kerékpárok, motorkerékpárok vagy fűnyírók javításához. Bútorszereléshez, javításhoz és egyéb csavarozási feladatokhoz is tökéletes professzionális területen, de hobbiszintű felhasználás esetén is.


 

Vess egy pillantást a WIHA speedE® PocketDrive működésére!

 

WIHA PocketMax


 

WIHA SpeedE PocketDrive E-csavarhúzó és bit készlet 34r.

 

WIHA PocketMax

WIHA PocketMax

Termékjellemzők

  • 6 LED az árnyékmentes megvilágítás érdekében.
  • Az elektromos meghajtásának köszönhetően a csavarozások gyorsan, valamint az izmokat és ízületeket megkímélve végezhetők el.
  • Két nyomatékszint is elérhető. Erősebb csavarkötésekhez 5,0 Nm, kényes alkatrészeken történő csavarozás esetén pedig 1,0Nm.
  • Teljesértékű manuális csavarhúzóként is használható (max. 12Nm-ig).
  • A 30 bites választékával és a mágneses bittartóval maximális rugalmasságot biztosít a legkülönfélébb alkalmazások terén.
  • A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően szűkös helyen vagy fej feletti csavarozás esetén is kényelmesen használható.
  • A markolat kialakítása véd az elgurulás ellen.
  • A beépített akkumulátor a készlet részét tartalmazó USB-C kábellel tölthető.
  • Megfelel a következő szabványoknak: EN 12100:2011-03, EN 62841-1:2016, EN 62841-2-2:2015, EN 60335-1:2020, EN 60335-2-29:2019, 2011/65/EU, 2014/35/EU, 2014/30/EU, 2006/42/EC.