Barion Pixel

Az oldal kényelmesebbé tétele és a felhasználói élmény növelése érdekében weboldalunk statisztikai célból adatokat (sütik) tárol készülékeden és a webszervereken. Ha ehhez hozzájárulsz, kérjük kattints az Elfogadom gombra.

Itt jársz: > Kezdőlap >

METABO Full Service - LiHD Partner

A SzerszámPlusz.hu webáruház, mint a METABO Hungária Kft. kiemelt LiHD Partnere, az alábbi extra garanciális szolgáltatást biztosítja kedves vásárlói számára.

A 36 hónap FULL Szerviz teljeskörű költségáttekintést kínál a regisztrált Metabo akkus termékekre (beleértve az akkuegységeket és a töltőket is). Ami annyit jelent, hogy valamennyi javítást, függetlenül attól, hogy kopásra vagy a termék hibájára vezethető-e vissza, a FULL Szerviz ideje alatt ingyenesen végzünk el.

METABO FULL Szerviz

  • 36 hónap garancia
  • A kopó alkatrészekre vonatkozó javítások is ingyenesek
  • Díjmentes beszállítás

Így működik:

  1. Regisztrálja a gépet online a LiHD Partner kiválasztásával a metabo-service.com honlapon FULL Szerviz - re.
  2. Juttassa el a regisztrált, javításra szoruló gépet egy Metabo LiHD Kereskedőhöz, aki ingyenesen küldi be a központi Metabo szervizbe.
  3. A gépet a Metabo központi szervizben megjavítják és egyben elvégzik a karbantartást.
  4. A csomagküldő szolgálattal visszaszállítjuk a gépét az Ön LiHD Kereskedőjéhez.

A FULL Service-re vonatkozó bővebb információkat, valamint a szolgáltatásokra vonatkozó feltételeket itt találhatja meg: www.metabo-service.com/hu/login

Ne tévessze össze a FULL Szerviz garanciát az XXL garanciával. Az XXL garancia meghosszabbítja a hagyományos garanciát 3 évre, miközben a FULL Service a kopásból eredő javításokra is kiterjed!

A FULL Service csak azokra a Metabo akkus termékekre vonatkozik, amelyeket egy szerződött Metabo LiHD partnerünknél vásárolnak és amelyeket a vásárlás időpontjától számított 4 héten belül a www.metabo-service.com honlapon a LiHD partner kiválasztásával FULL Szervizre regisztrálnak.