Barion Pixel

Az oldal kényelmesebbé tétele és a felhasználói élmény növelése érdekében weboldalunk statisztikai célból adatokat (sütik) tárol készülékeden és a webszervereken. Ha ehhez hozzájárulsz, kérjük kattints az Elfogadom gombra.

Itt jársz: > Kezdőlap >

Gyakran ismételt kérdések

Az alábbi Gyakran Ismételt Kérdésekkel kívánunk segítséget nyújtani számodra, hogy könnyebben eligazodj egy-egy kérdésed esetén. Amennyiben itt nem találod meg a kérdésedre a választ, úgy kérjük, fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz!
 

Nem, regisztráció nélkül is vásárolhatsz a SzerszámPlusz.hu webáruházból, de a webáruház nem rendeltetésszerű használatának és a visszaélések elkerülése végett javasoljuk leendő vásárlóinknak, hogy regisztráljanak. A regisztráció során a név, a belépéshez szükséges felhasználónév és jelszó, továbbá a telefonos és email elérhetőségek megadása szükséges. Sikeres regisztrációt követően e-mail-ben visszaigazolást küldünk, melyben a belépéshez szükséges adatokat is megadjuk. Továbbá amennyiben regisztrálsz, úgy minden vásárlásod egy helyen elérheted, nyomon követheted rendeléseid, megtekintheted számláid, ráadásul e-mail és SMS értesítéseket is kapsz rendelésed aktuális állapotáról.

A főoldal tetején kérjük, kattints a Belépés gombra, majd a "Regisztráció - Hozz létre saját fiókot!" linkre. A megjelenő oldalon, az adatokat kitöltve, majd a "Regisztráció" gombra kattintva lehet regisztrálni új felhasználói fiókot.

A főoldal tetején kérjük, kattints a Belépés gombra, majd az "Elfelejtett jelszó" linkre. Kérjük, add meg Felhasználóneved és E-mail címed. Régi jelszavad ez esetben töröljük, és a megadott e-mail címre küldünk számodra egy új jelszót, amelyet használhatsz a belépésre. Javasoljuk, hogy az első belépést követően változtasd meg az általunk adott jelszót egy általad könnyen megjegyezhetőre.

Ennek több oka is lehet. Előfordulhat, hogy elektronikus postaládád megtelt. Ekkor javasoljuk, hogy ellenőrizd postafiókod, és töröld a felesleges leveleket, mivel nem tudsz leveleket fogadni, amíg a postafiókod tele van. Egy másik ok lehet, hogy levelünket úgynevezett spam-ként (kéretlen levélként) kezeli a levelező programod, ezért azt a "Levélszemét" mappába helyezi automatikusan. Ilyenkor javasoljuk, hogy keresd levelünket a "Levélszemét" mappában. Ha továbbra is fennáll a probléma, kérjük, keresd ügyfélszolgálatunkat. Hosszabb távra javasoljuk, hogy válaszüzeneteink feladóját mentsd el címjegyzékedben, így kivédheted azt, hogy levelezőprogramod spamként kezelje a tőlünk érkező elektronikus üzeneteket.

A bejelentkezést követően az oldal tetején a "Fiók" szövegre, majd az újonnan megnyíló ablakban a "Fiókadatok módosítása" linkre kattintva megjelennek a regisztráció során megadott adataid. Ezen az oldalon az új adatok megadása után a "Tovább" gombra kattintva módosíthatod személyes adataidat.

A bejelentkezést követően az oldal tetején a "Fiók" szövegre kattintva, majd az újonnan megnyíló ablakban a "Címadatok módosítása" linkre kattintva megjelenik a regisztráció során megadott címed. Ezen az oldalon lehetőséged van a korábban megadott címed megváltoztatni, vagy akár új címadatot is megadni. Az új adatok megadása után a "Tovább" gombra kattintva módosíthatod a címadataidat.

A hírlevélre feliratkozott látogatóink értesítést kapnak akcióinkról, kedvező ajánlatainkról, új termékeinkről, egyéb kedvezményeinkről.

Az oldal tetején található kereső mezőbe írd be az általad keresett szót vagy a szó egy részletét és kattints a nagyító gombra, vagy üsd le az enter gombot, vagy a linkre kattintva eljuthatsz a kívánt termékre/termékcsoportra.

Néhány tipp a kereső használatához:

  • Ha ismered a termék cikkszámát, akkor elegendő csak azt beírnod.
  • A cikkszám és/vagy terméknév esetén akár szórészletekre is kereshetsz.
  • Ha Neked úgy kényelmesebb, akkor nem kötelező ékezetet használni, de még a szórészletek sorrendje, valamint a kis- és nagybetűk sem számítanak.

Amennyiben nem egy konkrét termékre keresel, abban az esetben a találatok listáját tovább szűkítheted, például ár, kategória vagy termékjellemzők szerint is.

A SzerszámPlusz.hu webáruházban olyan termékeket is forgalmazunk, amelyeknek több méret variációja lehet. Ilyen esetben a kereső találatok között és a kategóriaoldalon csak 1 terméket mutat a rendszer,  amely általában a legkisebb méretű termék. Ilyenkor az adott terméktípusra kattintva találod meg a többi termékváltozatot, ahol méret szerint is választhatsz.

A SzerszámPlusz.hu webáruházban bruttó árak vannak feltüntetve.

Amennyiben olyan termékre van szükséged, amit nem találsz meg áruházunkban úgy kérjük, hogy az info@szerszamplusz.hu címen jelezd azt részünkre. Ebben az esetben megpróbáljuk a terméket beszerezni vagy ajánlunk részedre helyettesítő terméket.

A termékek ellenértékét kiegyenlítheted a futárnál készpénzben vagy bankkártyával. Előre utalással is fizethetsz vagy akár választhatod a biztonságos és gyors interneten keresztüli online bankkártyás fizetési lehetőséget is az OTP SimplePay használatával. Kérünk, a rendelés leadásakor válaszd ki körültekintően a Neked leginkább megfelelő fizetési módot.

Sikeres megrendelést követően egy visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben feltüntetjük a megrendelt termékeket, azok árait és a szállítási feltételeket. Figyelem! Ez az első visszaigazolásunk csupán tájékoztató jellegű! A rendelés csak akkor tekinthető véglegesnek, ha megkaptad a megrendelt tételek feldolgozásáról és a várható szállítási határidőről szóló elektronikus levelünket is. Ez általában munkanapokon a rendelés leadását követő 24 órán belül megérkezik.

Kérjük, keresd ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken, ahol kollégáink a rendelés aktuális állapotának ismeretében tájékoztatnak a további teendőkről.

SzerszámPlusz Ügyfélszolgálat
Cím: 6721 Szeged, Brüsszeli krt. 32.
Tel.: +36-62-543-790
E-mail: info@szerszamplusz.hu
Nyitva: H-P: 8:00-16:00

(Megkeresésed elektronikusan emailben, vagy telefonon várjuk, személyes ügyintézésre nincs lehetőség.)

A megrendelt terméket átveheted személyesen az "Áruházaink" menüpont alatt található átvételi pontokon, de kérheted a termék házhozszállítását is. A mindenkori házhozszállítás díjáról a rendelés leadásakor a "Kosár" menüben kaphatsz tájékoztatást. Személyes átvételkor kérjük, minden esetben egyeztess az átvételi pontokon dolgozó munkatársainkkal a rendelés beérkezését illetően.

Kérjük, mielőbb lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, és kollégáink segítenek abban, hogy átütemezzék a kiszállítást részedre.

Ennek több oka is lehet. Előfordulhat, hogy elektronikus postaládád megtelt. Ekkor javasoljuk, hogy ellenőrizd postafiókod, és töröld a felesleges leveleket, mivel nem tudsz leveleket fogadni, amíg a postafiókod tele van. Egy másik ok lehet, hogy levelünket úgynevezett spam-ként (kéretlen levélként) kezeli a levelező programod, ezért azt a "Levélszemét" mappába helyezi automatikusan. Ilyenkor javasoljuk, hogy keresd levelünket a "Levélszemét" mappában. Ha továbbra is fennáll a probléma, kérjük, keresd ügyfélszolgálatunkat. Hosszabb távra javasoljuk, hogy válaszüzeneteink feladóját mentsd el címjegyzékedben, így kivédheted azt, hogy levelezőprogramod spamként kezelje a tőlünk érkező elektronikus üzeneteket.

Igen, lehetséges, amennyiben a szállítási cím azonos. Kérjük, mielőbb jelezd az ilyen jellegű kérésed ügyfélszolgálatunk felé. Munkatársaink a rendelések aktuális állapotának ismeretében tájékoztatnak a lehetőségekről. A futárszolgálatnak átadott, már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód.

Az "Áruházaink" menüpont alatt pontos útbaigazítást találsz átvételi pontjainkról, azok elérhetőségéről és nyitvatartási idejéről.

A termékekre vállalt garancia függ az adott termékcsoporttól és gyártótól. Erről bővebb információt ügyfélszolgálatunknál tudhatsz meg. A termék meghibásodása esetén a szerszámgépekhez mellékelt garancialevélen megjelölt címen és telefonszámon kaphatsz bővebb felvilágosítást a teendőkről.

Ha utólagosan derül ki, hogy kellett volna kapnod, de ez nem történt meg, kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársaink azonnal pótolják a hiányt.

Panaszoddal, észrevételeddel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésedre.