Barion Pixel

Az oldal kényelmesebbé tétele és a felhasználói élmény növelése érdekében weboldalunk statisztikai célból adatokat (sütik) tárol készülékeden és a webszervereken. Ha ehhez hozzájárulsz, kérjük kattints az Elfogadom gombra.

Itt jársz: > Kezdőlap >

METABO Ajándék akkuegység promóció

A SzerszámPlusz.hu, mint a METABO hivatalos LiHD Partnere a végfelhasználó részére az alábbi promóciót kínálja. A végfelhasználó által 2024. április 25. és 2024. december 15. között vásárolt minden 18 V-os akkus elektromos kéziszerszám* után a Metabo-tól a végfelhasználó ingyenesen 18 V-os Li-Power 2,0 Ah akkumulátort és töltőkészüléket vagy 4,0 Ah akkumulátoregységet kap, ha regisztrálja a szerszámot a kampányidőszakon belül. A METABO a vásárolt akkus elektromos kéziszerszámhoz illő akkumulátoregységet küld. A regisztrációnak legkésőbb a vásárlástól számított 4 héten belül meg kell történnie.

*kivéve kézi lámpák, PA adapterek, fűtheő kabátok.


Ilyen egyszerű: 3 lépésben az INGYENES akkumulátorcsomaghoz!

 

Vásárolj egy Metabo 18 V-os vezeték nélküli elektromos szerszámgépet a SzerszámPlusz.hu webáruházban.

Regisztráld az elektromos kéziszerszámot a METABO100HUN akciókóddal és a számlával a METABO oldalán vagy a METABO APP alkalmazásában.

Szerezd be az INGYENES 18 V-os Li-Power 2,0 Ah akkumulátort és töltőegységet vagy a 4,0 Ah akkumulátort.

Regisztráció a metabo.com/serviceportal oldalon vagy a Metabo App-on.

Az összes a promócióban részt vevő vezeték nélküli elektromos kéziszerszám és a hozzá tartozó ingyenes akkumulátoregység listája az alábbi linken érhető el.

 


A Metabo ezután ellenőrzi, hogy a promóció feltételei teljesültek-e, és néhány napon belül elküldi az ingyenes ajándékot.
Ebben a promócióban az ajándék szabadon választható a két előre meghatározott termék közül: 

  • 18 V 4.0 Ah Li-Ion Akkumulátor
  • Alapkészlet 1x Li-Power akkumulátorcsomag 18 V - 2,0 Ah + töltő SC 30 

Az ajándékok a készlet erejéig kaphatóak. A végfelhasználó mindig akkor kapja meg az ajándékot, ha teljesíti az akció feltételeit. Az ingyenes ajándékok száma résztvevőnként legfeljebb 5 darabra korlátozódik. 

A promóciós időszak 2024.04.25. - 2024.12.15. Ez azt jelenti, hogy a promócióban való részvételhez az elektromos szerszám megvásárlásának és regisztrációjának ebben az időszakban kell megtörténnie. A promócióra való regisztráció 2024.12.15. után már nem lehetséges. A számla kézhezvételének dátuma és a regisztráció dátuma a mérvadó. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a regisztrációnak legkésőbb 4 héttel a vásárlást követően meg kell történnie a részvételhez!


 

 

Maximális szabadság, teljes mértékű kompatibilitás: a Metabo 18 Voltos osztálya

A METABO erős 18 Voltos gépeivel az igényes alkalmazások során is gyorsan és kényelmesen dolgozhat. Ehhez a különösen széleskörű választékunkkal minden alkalmazáshoz a megfelelő gépet kínáljuk: az akkus csavarozóktól és a lehető legnagyobb forgatónyomatékkal, szénkefementes motorokkal és nagy teljesítőképességű ütőművekkel felszerelt ütvecsavarozóktól egészen a piacon a lehető legszélesebb körű, az alkalmazásokhoz lehető legjobban hozzáigazított akkus nemesacél programunkat.

Flexibilis és biztos jövőjű: a 18 Voltos akkus osztaly

A flexibilis Pick+Mix rendszerrel Ön a számos Metabogép, akkuegység, töltő, tartozék, hordtáska közül pontosan azokat a komponenseket választhatja ki, amelyekre a  munkavégzése során szüksége van - így minden alkalmazás során a megfelelő akkus megoldást tarthatja a kezében. Ez a jövőre nézve is érvényes, hiszen valamennyi ugyanazon Volt-kategóriába tartozó Metabo akkus rendszer egymással kombinálható. Így például az aktuális generáció első akkuegységei, gépei és töltői 2009-ből ma és a jövőben is minden új Metabo fejlesztéssel kompatibilisek maradnak. Valamennyi 18 Voltos akkuegységet 2,0 Ah, 4,0 Ah vagy a különösen hosszan tartó 5.2 Ah-ás kapacitással kínáljuk.

A Metabo az Ultra-M technológiával megalkotta a legnagyobb teljesítményű és az élettartamra tekintettel világszerte legjobb lítium-ion akkumulátoros managementrendszert: egy multifunkcionális ellenőrzőrendszer folyamatosan érzékeli úgy az akku hőmérsékletét, mint az áramerősséget, valamint gondoskodik az elektronikus egyescellás ellenőrzésről az akku hosszú élettartama érdekében. Így a Metabo nyugodt lelkiismerettel adja meg Önnek a hároméves garanciát az akkuegységekre.